Compania ARIDON a fost înființată în anul 1992 în Republica Moldova, și în prezent activează cu succes în mai multe domenii de activitate.
Cea mai mare realizare a companiei noastre este importul de articole de îmbrăcăminte și accesorii și dezvoltarea reţelei de magazine ARIDON. Colecțiile noastre sunt adaptate necesităților de zi cu zi, dar și celor mai noi trenduri, astfel în rețeaua de magazine ARIDON puteți găsi articole perfecte pentru fiecare. Astăzi, lanțul de magazine ARIDON numără patru magazine, dintre care trei în Chișinău și unul în orașul Bălți!
Pe lângă dezvoltatea propriei mărci, compania ARIDON este reprezentantul oficial al câtorva branduri cu renume internațional! Printre cele mai cunoscute se regăsesc: Lee, Wrangler, Mavi, JACK & JONES, Levi's, Celio, Colin's, Oodji, OVS Kids, Tally Weijl. Toate aceste branduri se reunesc sub umbrela magazinelor Aridon, dar și ca magazine de sine stătătoare cum este cazul Levi's, Celio, Colin's, Oodji, OVS Kids, Lee Wrangler.

Compania ARIDON și-a lărgit orizontul către un alt domeniu de activitate, anume Transportul Internaţional de Mărfuri. Astăzi oferim servicii de transport propriu, alături de parteneri de încredere din Turcia și China.
Suntem specializați în transportul de mărfuri atât intern, cât și intra-comunitar și extra-comunitar , oferind în același timp o gamă largă de opțiuni de logistică cum ar fi: transport terestru, transport maritim, transport aerian.

Cea mai tânără ramură a companiei este Tranzacții Imobiliare. Echipa noastră vă oferă oportunitatea de a investi în imobile, în condiții sigure și avantajoase. Oferim clienților noștri consultanță specializată în domeniul real-estate, cât și cele mai bune oportunități pentru investiții.
Suntem bucuroşi să colaborăm cu dumneavoastră în oricare dintre direcţiile sus-menţionate.

DESPRE NOI
Director Executiv
Ouş Inga
ECHIPĂ
Munca în echipă este cea care îi face pe oamenii obișnuiți capabili de rezultate neobișnuite.
Secretul unei echipe de succes constă întotdeauna în atitudinea pilonului de bază.
Director Comercial
Gîrbu Olga
Contabil-şef
Adaşan Cristina
Șef dep. vânzări
Morari Andrei
Șef dep. vânzări
Vulpe Angela
Pentru a evolua și a avea succes, trebuie să știi să împărtășești zâmbete. Ele fac diferența, chiar în cadrul celor mai complicate sarcini.
Pentru a atinge culmile succesului, e nevoie de muncă, devotament și desigur dragoste față de meseria pe care o ai!
Alege-ți o ocupație pe care să o iubești și nu vei mai fi nevoit să muncești o singură zi din viața ta!
Unul dintre marile secrete ale succesului este să faci ceea ce-ți place!
Ciorici Andrian
Șef dep. construcții
Fără îndoială că premiul suprem pe care-l oferă viața este șansa de a lucra din greu la ceva care merită din plin efortul tău!
Titirenco Andrei
Șef dep. transport internațional
Plăcerea muncii aduce perfecțiunea acesteia!
Șef dep. imobiliare
Sbircioc Sandu
Pune-te la treabă din toată inima şi vei reuşi. Competiţia este atât de mică!
Carieră
AȘ VREA SĂ LUCREZ ÎN MAGAZINUL:
EXPERIENȚĂ DE LUCRU:
STUDII:
CUNOȘTINȚE LINGVISTICE:
Numele Dvs.
Prenumele Dvs.
E-mail Dvs.
Telefon Dvs.
GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992 GROUP SINCE 1992
RECENZII
Contacte
Chișinău, Moldova
str. Gheorghe Tudor 5
tel/fax: 022 78 46 00
fax: 022 78 46 01
Serviciul clientelă: 022 78 83 88
e-mail: aridon@aridon.md