Levi's sărbătorește blugii iconici 501® cu o nouă gamă de croieli și finisaje
În anul 1873, când Levi Strauss a dezvăluit lumii acești jeanși nu s-a gândit nici pentru o secundă că acest model proiectat inițial pentru a fi o uniformă de lucru, va ajunge un simbol atemporal al modei adorat de fiecare generație în parte, dar și o formă de exprimare liberă a oamenilor din întreagă lume. În acest an s-au făcut 150 de ani de când acești jeanși au devenit parte din istoria modei, iar pentru a celebra această etapă importantă Levi's a introdus o serie de elemente specifice în designul celebrului model 501®

Elemente aniversare
Ziua de 20 mai marchează aniversarea datei din 1873 când Levi Strauss & Co. a primit patentul pentru procesul de nituire a pantalonilor. Levi's a sărbătorit această moștenire iconică cu denim rigid Shrink-to-Fit™ Selvedge aniversar prezent în modelul original 501®. Tot cu această ocazie s-a lansat o țesătură aniversară cu inscripția "150 de ani de 501®"

Această celebrare aducem în vizor și un nou mix de finisaje artizanale și patchwork-uri de inspirație vintage disponibile în gamă de 501® Originals, '90s și jachete Trucker. Aceste elemente au fost inspirate de popularitatea blugilor vintage 501®, precum și de modul în care oamenii își modifică și repară singuri blugii pentru a-i face unici.

Levi's introduce și palete de culori vibrante, obținute prin tehnici de vopsire distincte executate pe o gamă de croieli 501®. De asemenea cu ocazia aniversării s-au lansat și modelul 501® acoperit cu ceară care conferă iluzia de piele naturală. Ca o extensie a temei artizanale, Levi's® introduce și o colecție de ornamente, care prezintă piese 501® stilizate cu pietre metalice și strasuri.

150 de ani de 501® sărbătoriți la nivel mondial
Celebrarea modelului 501® are loc la nivel mondial într-un mod personalizat pentru țările și culturile din întreaga lume.
,,În timp ce sărbătorim 150 de ani de existență a blugilor Levi's® 501®, comemorăm, de asemenea, 150 de ani de existență a unei embleme globale îndrăgite a culturii, a stilului de durată și a exprimării autentice de sine.

Modelul 501 a trecut de la o ținută de lucru uzuală la o uniformă de zi cu zi adoptată de fanii din întreaga lume, timp de mai multe generații. Cu o aniversare atât de monumentală pentru brand, ne-am ancorat în istoria noastră, în timp ce am trecut prin inovație și modernitate pentru a aduce la viață o gamă unică și interesantă a familiei noastre 501 pentru ziua de azi", a declarat Karyn Hillman, director de producție la Levi Strauss & Co. "

Despre brandul Levi's
Brandul Levi's, reprezentat oficial în Moldova de Aridon Group, simbolizează stilul american clasic cool, fără efort. De la inventarea lor de către Levi Strauss & Co. în 1873, blugii Levi's au devenit una dintre cele mai recunoscute articole de îmbrăcăminte din lume, cucerind imaginația și loialitatea oamenilor din întreaga lume. Astăzi, portofoliul de mărci Levi's continuă să evolueze printr-un spirit inovator neobosit, de neegalat în industria modei. Gama de blugi și accesorii Levi's este disponibilă în peste 110 de țări, oferind persoanelor din întreaga lume posibilitatea de a-și exprima propriul stil.

Anul 2023 marchează o aniversare istorică pentru
Levi's - 150 de ani de 501®
CONTACTE
Republica Moldova
Chișinău:

Adresa: str. Arborilor 21,
CC Shopping MallDova, 1 etaj
Telefon: 022 60 33 41
Orar de muncă: 10:00-22:00