Brandul Levi's readuce blugii iconici 517™ Bootcut, o croială specifică anilor 70'
Pentru colecția de primăvară-vară 2024, marca Levi's readuce în actualitate blugii iconici 517™ Bootcut, inclusiv o reproducere fidelă a modelului de la Levi's Vintage Clothing.
Blugii Levi's 517™ Bootcut au o istorie bogată care datează din anii 60', o perioadă cunoscută pentru ,,counterculture movement" o mișcare culturală care avea drept scop respingerea valorilor și normelor predominante ale societății. Aceste mișcări au fost adesea asociate cu exprimarea individualității la fel ca și blugii noștri.

Introduși în 1969 în cadrul liniei Orange Tab și popularizați în anii 70', blugii 517™ Bootcut au fost special concepuți pentru a se potrivi bine cu încălțările de tip cizme. De-a lungul timpului, aceștia au fost recunoscuți pentru durabilitatea, confortul și stilul lor atemporal, fiind o alegere adorată de generații întregi.

Gama Levi's® 517™ Bootcut pentru bărbați
Pentru bărbați, gama Levi's 517™ Bootcut include variantele 517™ Bootcut, Sta-Prest® Flare și ediția limitată Levi's Vintage Clothing a modelului Levi's 517™ Bootcut din anii 1970.
Inspirată din stilul preferat cândva de cowboy și rebelii rock 'n' roll, versiunea modernă a modelului 517™ Bootcut prezintă o siluetă versatilă care se potrivește perfect oricărui look. Cu talia așezată perfect, acești blugi lejeri au o croială care se aranjează armonios.
Este important de menționat că doar 800 de perechi de Levi's® Vintage Clothing 517™ Bootcut vor fi puse în vânzare, ceea ce îi face și mai doriți de colecționarii și iubitorii de modă vintage.

Brandul Levi's® își extinde gama de pantaloni largi cu modelele Baggy Dad, 568™ Stay Loose și 468 Loose Short
Blugii largi au devenit din nou un element de bază al stilului. Levi's a pregătit pentru colecția de primăvară/vară 2024, modele inedite precum: Baggy Dad, pantaloni scurți plisați, 568™ Stay Loose și 468 Loose inspirate de siluetele anilor 90' - 2000 și adaptate după noile tehnologii de design.

Familia Baggy pentru femei
Cu o mulțime de opțiuni versatile pentru femei, familia Baggy include: Baggy Dad, Baggy Dad Wide Leg, Featherweight Baggy Dad, Baggy Cargo, iată care sunt principalele caracteristici pentru fiecare model:
Cu o croială largă și dreaptă, Baggy Dad este modelul de relaxare supremă. Baggy Dad Wide Leg prezintă o croială și mai largă decât modelul clasic, în timp ce Featherweight Baggy Dad prezintă un denim super ușor, folosit atât pentru confecționarea pantalonilor scurți, cât și a fustelor.

Stay Loose pentru bărbați
Pentru bărbați, Levi's oferă modelul de pantaloni scurți 568™ Stay Loose și 468 Loose.
Cu un aer vintage și o notă de epocă, modelul 568™ Stay Loose este confecționat din denim de 14 oz, 100% bumbac. Acesta se așează confortabil în talie și rămâne larg până la baza piciorului, oferind o siluetă relaxată și autentică.
Pentru un stil mai ușor de primăvară, puteți opta pentru 568™ Stay Loose confecționat din fibre de bumbac și denim. De asemenea 468 Loose Short este un model de pantalon scurt confortabil și cool pentru bărbați. Se așează pe talie, are croială largă cu o lungime până deasupra genunchiului.

Vă așteptăm în magazinul nostru pentru a descoperi cele mai noi tendințe Levi's! Ne găsiți la adresa: Centrul Comercial Shopping MallDova, etajul 1, or. Chișinău.

În acest sezon modelele largi revin în forță!
Descoperă noile tendințe Levi's


CONTACTE
Republica Moldova
Chișinău:

Adresa: str. Arborilor 21,
CC Shopping MallDova, 1 etaj
Telefon: 022 60 33 41
Orar de muncă: 10:00-22:00